Jaarlijks wordt door het platform PromZ de verkiezing voor Full-Service Leverancier van het Jaar uitgezet. Hier maken promotionele bedrijven kans om te worden gekozen tot leverancier van het jaar. In 2018 mochten wij, als Compacon, deze eervolle titel mee naar Barendrecht nemen, omdat wij door de vakjury tot winnaar gekozen werden. Wederom is er dit jaar weer een Leverancier van het Jaar-verkiezing en ook nu behoren wij tot de laatste 15 genomineerden die kans maken op deze prestigieuze titel.

 

Publieksprijs Leverancier van het Jaar-verkiezing

Wederom bepalen opdrachtgevers van promotionele producten en relatiegeschenken welk bedrijf de publieksprijs voor Full-Service Leverancier van het Jaar verdiend. Via een speciale stemsite kun jij een stem uitbrengen op de leverancier die het volgens jou het meest verdiend. Natuurlijk zouden wij het heel gaaf vinden als dat Compacon is! Wil jij op ons stemmen? Dat kan via deze link!

Vakjury kiest Compacon als winnaar in 2018

Vorig jaar werd Compacon tijdens de Night of the PromZ door de vakjury benoemd tot Full-Service Leverancier van het Jaar 2018. De vakjury heeft voor Compacon gekozen vanwege het feit dat Compacon het meest voldeed aan de gestelde criteria: vernieuwend, creatief, adviserend, vakkennis, zichtbaarheid en uitstraling naar de markt én aandacht voor MVO.

Weer genomineerd!

Na het succes van vorig jaar zijn wij dit jaar weer genomineerd als één van de kanshebbers op deze titel! Hier zijn wij als bedrijf enorm blij mee en vooral heel trots. Dit geeft maar weer eens aan dat het harde werken niet onopgemerkt blijft. Natuurlijk willen wij weer tot Full-Service Leverancier van het Jaar worden verkozen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Wat wij van je vragen is om je stem uit te brengen en dan het liefst op ons natuurlijk. Op Compacon stemmen doe je via onderstaande button.

Stem!

Blijf up-to-date!

Door je aan te melden voor onze Compacon e-mailing.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op!