Vorige week hebben wij weer een bezoek aan de jaarlijkse promotionele beurs in Düsseldorf gebracht om de nieuwste trends op het gebied van promotionele producten te bekijken en zoveel mogelijk inspiratie op te doen voor onze klanten. We hebben wederom veel nieuwe producten en materialen gespot en daarvan (net als vorig jaar) enkele highlights voor jullie op een rij gezet.

 

bio vegan lippenbalsem

Eco / duurzaam is DE trend!

Afgelopen jaar waren Eco en Duurzame promotionele producten al redelijk populair, maar in 2020 zal de echte doorbraak zijn! De vraag naar duurzame producten is binnen de promotionele branche het afgelopen jaar enorm toegenomen en daar hebben de fabrikanten zichtbaar op ingespeeld. Zo zijn inmiddels diverse soorten producten van duurzaam materiaal gemaakt. Enkele voorbeelden hiervan zijn: shopping coins van gebruikte visnetten, vegan/bio lippenbalsem, notitieboeken van koffieresten, rietjes van glas en diverse producten van tarwestro, kurk en bamboe. Zeer handig wanneer je als bedrijf in 2020 de focus meer op duurzaamheid gaat leggen.

 


 

Waterdrop

Dat smaakt naar meer

Een heel smaakvol en gezond product! Dat zijn deze cubes waarmee je drinkwater een smaakje kunt geven. Ze zijn in de vorm van een dobbelsteen gemaakt, omdat de fabrikant vindt dat een kubus de mooiste geometrische vorm heeft die er bestaat. De grootte van de cubes is zo gemaakt dat ze gemakkelijk door de opening van vrijwel elke bottleneck passen. Er zijn zes verschillende smaken en het doosje is volledig te customizen. Goed in te zetten bij campagnes over gezondheid of duurzaamheid.

 


 

Smartphonehouder

Very smart!

Dit wordt volgens ons één van de meest populaire promotionele producten van 2020. Deze smartphonehouder is inmiddels in de retail steeds vaker in de schappen te vinden en heeft nu ook de weg naar de promotionele branche gevonden. Deze trendy smartphonehouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en bij een hogere afname zelfs in eigen kleur te verkrijgen. Het item is tevens voorzien van een vakje waarin bijvoorbeeld een bankpas opgeborgen kan worden. Ideaal als give-away op een evenement of marketingcampagne.

 


 

Tyvek portemonnee

Portemonnee van tyvek

Een opvallend product op de beurs was de portemonnee van tyvek. Tyvek is het materiaal waarvan de welbekende evenement/festivalbandjes gemaakt worden. Een erg sterk materiaal dat niet scheurt! Gemaakt voor tijdelijk gebruik en daardoor uitermate geschikt voor evenementen of festivals. Het is mogelijk om de portemonnees volledig te bedrukken met een eigen design, waardoor de communicatiewaarde van dit item erg hoog is.

 


 

Koffiebeker van koek

Kopje van eigen deeg

Koekje bij de koffie? Deze vraag is met dit product verleden tijd. Dit kopje is namelijk gemaakt van koek en dus eetbaar! Geniet dus eerst van je bakje koffie alvorens je het kopje op eet. Een verrassend en uniek promotioneel product dat echt onderscheidend is. Daarbij is het ook erg milieuvriendelijk, omdat er geen afval ontstaat. Het eetbare kopje kan worden voorzien van een logo en is uitermate geschikt voor een bedrijfsevenement of beurs.

 

Wil je meer informatie over één van bovenstaande producten of weten wat we verder hebben gezien? Stuur een e-mail naar info@compacon.nl of bel ons op 0180-691 491.

 

Neem contact met ons op!