In ons eerste blog van 2019 gaan wij in op ons eerste beursbezoek van dit jaar. Van 8 t/m 10 januari 2019 hebben wij de grootste promotionele vakbeurs van Europa bezocht. Hier zijn wij wederom opzoek gegaan naar de allernieuwste trends en ontwikkelingen in de markt én hebben wij inspiratie opgedaan voor toekomstige projecten.

Op deze beurs zien wij ontelbaar veel promotionele producten, premiums en gifts. Je kunt het je bijna niet voorstellen en het is ook onmogelijk om alles te beschrijven. Om toch een klein beetje inzicht te geven in wat voor leuke producten wij tegen zijn gekomen, hebben wij besloten om een highlight top 5 samen te stellen. Wellicht zit er een promotioneel product tussen wat voor jouw bedrijf interessant is.

     5. Light-up Logo 

We starten onze top 5 met de light-up logo producten. Dit zijn promotionele producten waarbij je logo nog meer opvalt! Van speaker tot mok en oplader. Producten komen tot leven met een oplichtend logo. De producten worden gegraveerd en voorzien van verlichting, waardoor dit effect wordt gerealiseerd. Het zijn mooi vormgegeven promotionele producten die echt bijdragen aan een merkbeleving.

  1. Memobottle

Een product dat niet in onze top 5 kan ontbreken is de Memobottle. De naam verklapt eigenlijk al wat het is, een fles in het formaat van een memo boekje. Er zijn vier verschillende maten; Slim, A5, A6 en A7. De bottles zijn niet alleen klein van formaat, maar ook heel plat en passen daarom gemakkelijk in diverse soorten tassen zoals een clutch of laptop tas. De flessen hebben een mooi design en zijn gemakkelijk te voorzien van branding.

  1. Circulaire producten

Dit is niet één specifiek product, maar meerdere circulaire producten, oftewel promotionele producten gemaakt van afval. Zo wordt er bijvoorbeeld zeep gemaakt van sinaasappelschillen en koffiedik, notebooks gemaakt van textiel of een pen van gerecycled papier. Mooie producten die goed bij kunnen dragen aan het duurzame karakter van jullie organisatie of campagne.

  1. Bobby ELLE

De Bobby anti-diefstal rugzak is momenteel geen onbekende meer in zowel de Promotionele als Retail branche. Er is inmiddels een mooie range Bobby tassen ontwikkeld en ze zijn populairder dan ooit. Reden genoeg om de Bobby-familie uit te bereiden met de Bobby Elle. Een modieuze anti-diefstal tas in klein formaat. De tas is heel functioneel en makkelijk met je mee te dragen.

  1. Airmate Mobile

We sluiten af met de Airmate Mobile. De Airmate Mobile is een telefoonhouder voor in het vliegtuig. Je klikt de Airmate Mobile zo op het lock-systeem van de stoel voor je, plaats je telefoon in de houder en geniet tijdens je vliegreis van je favoriete series, films of spellen. Een inventief en handig promotioneel product dat voor veel mensen hun vliegreis aangenamer zal maken.

Mocht je nu in één van bovenstaande promotionele producten interesse hebben. Bel ons direct op telefoonnummer 0180-691491 óf stuur ons een e-mail op info@compacon.nl.

 

Blijf up-to-date!

Door je aan te melden voor onze Compacon e-mailing.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op!