Momenteel een ware trend binnen de promotionele markt zijn de Light up logo producten. De naam van deze producten verklapt eigenlijk al een beetje wat het is en wat het doet. Om enigszins te verduidelijken wat het nu precies is en wat het voor je merk kan doen, hebben wij er voor gekozen om hier een blogartikel over te schrijven.

Wat zijn Light up logo producten?

Wat is Light up logo? Nou, Light up logo is dé nieuwste manier van branding. Het is een gravure met geïntegreerd licht, waardoor je logo of merknaam nog beter opvalt! Het is Inmiddels en ware hit en  in de markt wordt er sterk op ingespeeld. Inmiddels is er al een mooie collectie aan producten ontwikkeld en er komen steeds meer Light up logo producten bij. Van speaker tot mok en van notitieboek tot aan een oplader, het zijn veelvoorkomende promotionele producten. Maar met de Light up logo techniek is je promotionele product  er niet zomaar één,  maar één waarmee je je merk echt tot leven brengt. Zie onderstaande video over de Light up logo producten.

 

 

 

Sterke merkbeleving met Light up logo producten

Een sterke merkbeleving is iets wat vrijwel ieder bedrijf wilt, want uiteindelijk willen ze dat de doelgroep het merk echt gaat beleven én dat ze zich ermee kunnen identificeren. Tegenwoordig is reclame alleen niet meer genoeg, maar gaat het meer om het creëren van een totaalbeleving rondom het merk. Daarbij gaat het om de ervaringen van de doelgroep met het merk en dat zij het merk gaan associëren met die ervaringen. Met de  Light up logo producten kan je als bedrijf een unieke ervaring creëren, omdat het mooi vormgegeven producten zijn en het geïntegreerde licht geeft extra dimensie.

Ook een unieke ervaring creëren en daardoor een sterke merkbeleving opbouwen met de Light up logo producten? Klik dan direct op onderstaande button en breng jouw merk nog meer tot leven.

Blijf up-to-date!

Door je aan te melden voor onze Compacon e-mailing.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op!