Creating Tomorrow is de slogan van de Hogeschool van Amsterdam. Duurzaamheid wordt door alles en iedereen in en rondom de organisatie warm ontvangen en omarmt. Logisch dus dat ‘duurzaam’ ook één van de belangrijkste vereisten is die de Hogeschool van Amsterdam stelt aan de samenstelling van haar webshopassortiment en thematische in-out projecten.

Compacon omarmt deze doelstelling volledig en kan de Hogeschool van Amsterdam hier dan ook zeer goed bij helpen!

10 Februari 2023 was het weer zover, Warme Truiendag 2023. Op deze dag wordt de ’verjaardag’ gevierd van de inwerkingtreding van het Kyotoprotocol, het eerste wereldwijde klimaatverdrag; in heel Nederland poppen dan tal van (ludieke) duurzame acties op. Voor de Hogeschool van Amsterdam was dit natuurlijk een zeer dankbare inhaakmogelijkheid om haar duurzame focus nog meer kracht bij te zetten richting medewerkers én studenten. 
En dat is zeer goed gelukt!

Compacon realiseerde samen met de HvA een succesvolle actie met de duurzame fairtrade truien van

Stanley & Stella. Medewerkers en studenten kregen in de aanloop naar Warmetruiendag 2023 maar liefst 50% korting op hun Stanley & Stella aankoop in de webshop. WOW. Dat liet men zich dus niet 2 keer vertellen. In recordtijd was de beschikbare voorraad besteld en kon de actie worden afgesloten. Compacon zorgde niet alleen voor de truien en de fullfillment, maar hielp ook mee de social campagne vorm te geven. De ‘Creating Tomorrow’ van de Hogeschool van Amsterdam ging in dit geval dus hand-in-hand met de ‘Creating Wow’ van Compacon!
Wordt vervolgd!

Contact