Een complete lijn promotionele producten altijd passend bij gever en ontvanger

Corporate Premium Program

Premium programma’s zijn de kroon op jouw merk, want door de ontwikkeling van een programma promotionele producten dat goed bij het imago en de uitstraling van de organisatie past, maak je een merk sterker! Natuurlijk onder de voorwaarde dat de producten aansluiten op de gestelde doelgroep en passen bij de verwachting van de eindklant.

Corporate premium programma’s zijn onderdeel van jouw communicatie portfolio. In onze ogen geen noodzakelijke weggevers, maar juist bedoeld om een merk blijvend onder de aandacht te brengen. Compacon is specialist in het creeeren van een programma promotionele producten en ontwikkelt graag een portfolio als kroon op jouw merk!

Webhelp

Randstad Corporate Premium Program

Onderdeel van marketingmix

De inzet van promotionele producten zorgen ervoor dat jouw merk sterker wordt en blijft! Dit komt omdat je een lange(re) tijd onder de aandacht bij relaties blijft. Weet je bijvoorbeeld dat een tas voorzien van een logo gemiddeld 5000 keer gezien wordt en dat de waardering van een promotioneel product vele malen hoger ligt dan iedere andere reclame uiting? Kortom: redenen genoeg om een premium programma onderdeel uit te laten maken van uw marketingmix.

Past het bij de doelgroep?

Bij Compacon zorgen we er tevens voor dat het premium programma altijd op maat gemaakt is. We zorgen voor een speciaal geselecteerd assortiment aan promotionele producten, in verschillende categorieën, waardoor je voor diverse gelegenheden promotionele producten tot je beschikking hebt. Daarnaast kijken we ook gericht naar de vooraf gedefinieerde doelgroepen die bereikt moeten worden, want iedere doelgroep vraagt om een onderscheidende benadering.

Ga over tot actie!

En kom met één van onze actie- en marketinghelden in contact.

Contact ons!

Neem contact met ons op!