Over ons

Wij zijn Compacon

Sinds 1992 helpen wij merken zich te onderscheiden en verrassen met promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken. Of je nu je verkopen wil stimuleren, merk wil activeren of belangrijke relaties of medewerkers een gepersonaliseerd geschenk aanbieden. Compacon is jouw creatieve sparringpartner en weet passende producten te koppelen aan jouw project. Laat je verrassen! Onze creatieve marketing consultants helpen je met een voorstel op maat.

Na zo’n 30 jaar ervaring kennen wij de wereld van promotionele artikelen als geen ander. Sinds 2017 zijn we onderdeel van Plato Group en openden kantoren in meerdere Europese landen. Van creatie conceptontwikkeling tot logistieke afhandeling. Wij bieden een totaaloplossing van begin tot eind.

Onze kernwaarden

 

 

Creatief

Ons doel is jouw doelgroep te verrassen met promotionele producten en geschenken. Dat doen we door eerst jouw merk te leren kennen. Vervolgens werkt ons creatieve team bestaande uit ervaren marketeers en ontwerpstudio originele concepten uit. Behaal jouw doelstelling met hulp van verrassende promotieartikelen.

Professioneel

De producten die wij aanbieden zijn eerlijk en veilig. Met onze jarenlange ervaring weten wij recente Europese wet- en regelgevingen goed na te leven. Zelf stellen wij hoge eisen aan compliance, duurzaamheid en MVO. Zo dienen de fabrieken met wie wij werken onze gedragscode te ondertekenen, hebben wij de EcoVadis Platinum status behaald en voldoen aan meerdere ISO certificeren: ISO9001, ISO14001 en ISO27001.

Dienstverlenend

Jouw merk staat centraal. Van een creatief concept passend bij jouw organisatie tot logistieke afhandeling op maat. Ook onze eigen inkoopmodule GroupBuy® en webshop oplossing PromOnline® maken we de inkoopproces en beheer van jouw promotionele artikelen tevens efficiënter. Compacon streeft ernaar een uitstekende ervaring te bieden gedurende het hele proces.

Internationaal

Met meerdere kantoren in Europa ondersteunen we jouw project op internationaal niveau. We combineren bijna dertig jaar ervaring in de branche met lokale ondersteuning. Zo bedienen we ook internationale klanten en projecten optimaal van begin tot eind.

Onderdeel van Plato Group

Na 25 jaar commercieel succes werd Compacon in 2017 onderdeel van Plato Group. Sinds 1945 is Plato Group toonaangevend expert in de inkoop, ontwikkeling en distributie van promotionele artikelen. De organisatie bedient meer dan 350.000 klanten vanuit haar kantoren in 13 Europese landen.

Met haar vier merken biedt de organisatie een oplossing voor ieder type klant. Clipper is internationale importeur van promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken en levert uitsluitend aan Europese distributeurs. Sinds 2022 bieden zij het volledig duurzame assortiment van Interall aan en zijn we met de kennis van Interall een stap dichter bij onze verduurzamingsdoelstellingen. IGO voorziet bedrijven van een volledig online assortiment aan hoge kwaliteit promotionele artikelen tegen concurrerende prijzen en ondersteund door snelle service. Compacon helpt grote organisaties zich te onderscheiden door creatief en effectief gebruik van promotionele artikelen.

 

Meer weten?

Contact ons!

Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×