Over ons

Compacon is jouw creatieve sparringpartner als het gaat om een effectief gebruik van promotionele producten, premiums en geschenken. Met veel energie en creatieve ideeën is het in 1992 opgericht. De naam Compacon is afgeleid van Company Congratulations, dit is een afgeleide van ons oorspronkelijke idee om te verrassen, aandacht te krijgen en te activeren als het gaat om werknemers en klanten. Door de jaren heen is Compacon uitgegroeid tot een bekende speler in de promotionele branche en onderscheiden we ons door de volgende kernwaarden: Creatief, Professioneel, Servicegericht en Internationaal. In 2017 zijn we onderdeel geworden van de Plato Group en door hun brede aanbod van kantoren over de hele wereld, kunnen we een grote verscheidenheid aan klanten bedienen.

Onze kernwaarden

 

Creative

 

Creatief

Het gebruik van promotionele producten en cadeaus gaat over de verrassing die bereikt kan worden bij de doelgroep. Zo kan ons creatieve team van ervaren actiemarketeers en onze eigen ontwerpstudio creatieve concepten ontwikkelen die onderscheidend zijn en passen bij het doel om te verrassen.

Omdat we alle expertise in huis hebben, kunnen we echt een verschil maken in het overbrengen van een bepaalde boodschap door middel van een promotioneel product. Of het nu gaat om een bestaand promotioneel product of dat we een product vanaf scratch moeten ontwerpen en produceren, Compacon kan het!

Compliant

Professioneel

Compliance en MVO zijn zeer belangrijke onderwerpen op onze agenda, omdat we geen risico's willen nemen met het gebruik van onze promotionele producten en premiums. Wij vinden het belangrijk om eerlijke en veilige producten te leveren aan onze klanten, die tevens voldoen aan alle complexe Europese wet- en regelgeving.

Zo werken wij bijvoorbeeld alleen met fabrieken die voldoen aan de sociale nalevingsnormen, waarbij gevallen zoals kinderarbeid zijn uitgesloten. Daarnaast hebben wij alle bedrijfsprocessen opgezet in overeenstemming met ISO 9001 en 14001 en bezitter de bijbehorende certificeringen voor dit doel. Deze kwaliteitsnormen en de daartoe ontwikkelde processen staan garant voor een professionele organisatie.

Service-oriented

Dienstverlenend

Naast onze creatieve aanpak, kunnen wij volledige service bieden. Met ons eigen fulfillment center, magazijn en printfaciliteiten kunnen we de gehele supply chain in eigen beheer houden. Hierdoor kunnen we meer  verschillende diensten aanbieden, zoals onze webshopoplossing Promonline®.

Met Promonline® ontwikkelen wij jouw eigen corporate webshop, Brand On Demand-shop en zetten we de kostenbesparende inkooptool GroupBuy op. Promonline® zorgt ervoor dat jij jouw eigen promotionele productassortiment efficiënt en effectief kunt beheren. In samenwerking  stellen wij een assortiment samen, zorgen wij  voor de opslag van alle producten, zorgen voor magazijnbeheer en regelen de logistiek. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze servicegerichte aanpak.

International

Internationaal

Veel van onze klanten zijn multinationals en hebben internationale ondersteuning nodig als het gaat om professionele ondersteuning van promotionele producten en geschenken, hetzij door directe levering in heel Europa of andere continenten, hetzij door lokale ondersteuning. 

Compacon is onderdeel van de Plato Group. Plato Group is een toonaangevend Europees bedrijf in de promotionele branche met haar grote merken Clipper Gifts, IGO en Compacon. Samen met de Plato Group bieden we een geïntegreerd supply chain management, met een zeer effectief Europees netwerk van kantoren en gecoördineerde activiteiten. Regionale of globale programma's; centraal beheerd, lokaal ondersteund en uitgevoerd door onze eigen kantoren. Zo zijn wij in staat om onze multinationale klanten effectief te bedienen.

Onderdeel van Plato Group

Na 25 jaar commercieel succes treedt Compacon in 2017 toe tot de Plato Group. De Plato Group is een toonaanevende speler van promotionele artikelen sinds 1945 met drie merken, Clipper als groothandel, Compacon als full-service distributeur gespecialiseerd in key accounts, en IGO als E-commerce distributeur. Plato Group  bedient momenteel meer dan 350.000 klanten in heel Europa met een commerciële aanwezigheid in 13 Europese landen. Het jaar 2017 markeert het begin van Compacon's internationale ontwikkeling met de betreding van de Franse, Duitse, Zweedse, Deense en Noorse markt.

House of Plato

USP's

Meer weten?

Klik op onderstaande button en stel je vraag.

Contact ons!

Neem contact met ons op!