Compacon zorgt dat u kunt uitpakken met kerst!

Pak extra uit met kerst! Met een eindejaars-, relatiegeschenk of kerstpakket toon je jouw zakelijke relaties of medewerkers een blijk van waardering. In tijden waarin werknemers en werkgevers op de proef worden gesteld, maakt een origineel relatiegeschenk nog meer impact. Bij Compacon bieden we meerdere opties om jouw belangrijkste relaties extra te appreciëren.

Bij een eindejaars- of relatiegeschenk denken wij verder dan het traditionele kerstpakket. Uiteraard behoort ook een traditioneel kerstpakket met (non-)food inhoud tot de mogelijkheden. Ook hierin is de keuze echter groot. Heb je wel eens aan een origineel kerstpakket op maat gedacht? We bieden tevens (digitale) kerstmarkten of keuzeconcepten waarbij de ontvanger zelf kiest tussen product of cadeaubon. De meeste impact maak je met een product op maat. Met een gepersonaliseerd en verrassend geschenk zorg je niet alleen voor extra waardering van relaties, maar ook voor je eigen merk. 

Ga over tot actie!

En kom met één van onze actie- en marketinghelden in contact.

Contact ons!

Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×