Altijd een super idee met de actie- en marketinghelden van Compacon

Als organisatie heb je vast wel eens behoefte aan resultaatgerichte actiemomenten om bijvoorbeeld meer omzet te genereren. Denk hier bijvoorbeeld aan een gerichte verkoopactie, een product introductie of een sales evenement. Want alleen met een juist imago of het opzetten van een grote advertentiecampagne zijn lang niet voldoende om marktposities te behouden of te vergroten.

Actiematige aanpak is bij uitstek hét instrument om ambitieuze doelstellingen waar te maken: gericht, meetbaar, opvallend én betaalbaar.

Philips Airfryer

National Geographic

Briefing

Het begint bij een briefing: wie is de doelgroep die je wilt bereiken, wat zijn de doelstellingen, welke boodschap wil je overbrengen, wat zijn de kernwaarden waar de actie op aan moet sluiten en wat is het budget? Met deze gegevens gaan wij aan de slag en start het creatieve proces. 

Verzorging van A tot Z

Op deze manier ontwikkelen we vaak meerdere doeltreffende concepten die we aan de klant voorleggen. Na goedkeuring gaan we over tot uitvoering. Van vormgeving van de actie in onze eigen studio, productie van het promotionele product, tot de handling en distributie van de promotie. We verzorgen het  graag voor je!

Meer weten?

Klik op onderstaande button en stel je vraag.

Contact ons!

Neem contact met ons op!