Alles onder controle met je eigen webshopmodule, gemakkelijk en effectief voor jou en/of jouw klant.

Compacon webshopmodule PromOnline

Jouw winkel open of gesloten? Eigenlijk geen vraag meer van deze tijd, want met de huidige digitale technologie en onze 24-7 maatschappij verwachten jouw medewerkers altijd toegang tot informatie. Ook wanneer het gaat om jouw eigen platform waar medewerkers promotionele producten kunnen bekijken en bestellen, voorraden kunnen inzien, leverdata kunnen volgen en ga zo maar door!

Niet voor niets is er dan ook grote vraag naar online oplossingen die organiseren en 24-7 benaderbaar zijn, waar informatie opgehaald kan worden en
bestellingen kunnen worden gedaan. De webshop module Promonline® van Compacon is er zo'n oplossing.

Promonline Webshop

Promonline Producten

Effectief beheer

Met onze module Promonline® ontwikkelen we in een handomdraai jouw eigen webshop, volledig voorzien van een eigen design, waar interne gebruikers, maar ook wederverkopers of dealers moeiteloos branded promotionele producten of premiums kunnen bestellen. Daarbij heb je met Promonline® altijd direct effectief beheer over alle promotionele producten zonder dat je er omkijken naar hebt!

Leuk en eenvoudig winkelen

Het werkt als volgt: Geautoriseerde gebruikers bezoeken jouw corporate webshop en hebben direct het branded assortiment in beeld voorzien van duidelijke omschrijvingen, prijzen, voorraadposities, bestelhoeveelheden etc. De webshop is altijd attractief en herkenbaar, omdat we zorgen dat de huisstijl van de klant volledig wordt doorgevoerd maar ook dat de gebruiker gemakkelijk door de wesbhop kan navigeren. Op deze manier maken we winkelen in een corporate webshop leuk en eenvoudig!

Meer weten?

Klik op onderstaande button en stel je vraag.

Contact ons!

Neem contact met ons op!