Met zo’n 30 jaar ervaring is Compacon een toonaangevende speler op het gebied van promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken. Die positie brengt een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee. Wij nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus. Zo werken wij voortdurend aan het verkleinen van onze social footprint. Dit doen wij o.a. door hoge eisen te stellen aan leveranciers en de normen van EcoVadis, United Nations Global Compact en ISO na te leven.

CODE OF CONDUCT

Ook wijzelf stellen hogen eisen aan de partners met wie wij werken. Wij werken enkel samen met fabrieken die onze zelf opgestelde gedragscode ondertekenen. Daarbij wordt kinder- en dwangarbeid uitgesloten, monitoren we concurrerende beloningen, pleiten voor humane arbeidsomstandigheden en vrijheid van meningsuiting. De volledige Code of Conduct is hier te lezen.

SOCIAL COMPLIANCE

De fabrieken met wie wij werken dienen naast het ondertekenen van onze eigen Code of Conduct ook aan internationale normen te voldoen. Denk hierbij aan SA 8000, SMETA en BSCI die ieder voor zich hoge eisen stellen aan arbeidsomstandigheden, gezondheid en andere ethische- en sociale onderwerpen op de werkvloer. Zo zorgen we er voor dat de producten die wij leveren, zijn gemaakt binnen veilige werkomstandigheden waar ook ter wereld.

Contact