Yamaha

 Promotionele webshop voor Yamaha

YAMAHA Motor Europe heeft Compacon gekozen als partner voor hun promotionele webshop. YAMAHA was enige tijd terug op zoek naar een online oplossing waardoor hun Europese distribiteurs en dealers gemakkelijker en sneller promotionele producten van YAMAHA kunnen bestellen.

Ga naar case

Randstad

Swingend het jaar uit met Randstad!

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Zij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. Randstad heeft veel flexwerkers in dienst en om hen te bedanken hebben zij als eindejaarsgeschenk allen een Randstad speaker in ontvangst mogen nemen.

Ga naar case

De Nederlandse Loterij

Een echte Staatsloterij Centenbaas of Rich Chick!

Jaarlijks voert de Nederlandse Loterij een grootse campagne rondom de koningsdagtrekking van de Staatsloterij. Belangrijk onderdeel van deze campagne is de inzet van een incentive om zo de verkoopactie van staatloten te ondersteunen. Zo is er tijdens een voorgaande editie gekozen om een fanny pack in te zetten tijdens deze sales promotie.

Ga naar case

Van Geloven

Snacksokken voor Van Geloven

Voor Van Geloven (producent van een breed assortiment aan hoogstaande snacks) heeft Compacon Snack sokken mogen maken. Snacksokken, zal je misschien denken? Ja, sokken met drie verschillende soorten met daarop diverse snacks afgebeeld.

Ga naar case

Blijf up-to-date!

Door je aan te melden voor onze Compacon e-mailing.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op!