Samen inkopen, samen besparen

Compacon Groupbuy

Ben je op zoek naar een online oplossing waarmee het inkopen van promotionele producten zo efficiënt en eenvoudig mogelijk wordt, die 24/7 benaderbaar is én
die direct substantiële besparingen oplevert? Kies dan voor de online inkoopmodule GroupBuy® van Compacon! Hiermee kunnen verschillende afdelingen en vestigingen binnen één organisatie gezamenlijk inkopen om zo een hoger volume en lagere prijs te realiseren.

GroupBuy Platform

GroupBuy Pens

Voel je thuis met GroupBuy

Het GroupBuy platform is online benaderbaar en wordt volledig in het design van de klant vormgegeven, zodat de gebruikers zich direct  ‘thuis’ voelen wanneer ze GroupBuy openen. Het werkt als volgt: Geautoriseerde gebruikers binnen jouw organisatie kunnen gedurende een vaste inschrijfperiode van bijvoorbeeld één of twee weken de geselecteerde producten bestellen. 

Grotere volumes, lagere prijzen

De bestellingen worden tijdens deze periode automatisch getelt en zijn ook voor iedereen zichtbaar. Hoe groter het volume, hoe lager de prijs wordt. Iedereen betaald uiteindelijk de laagste prijs die bereikt is. Op deze manier ontdekt iedereen de kracht van het gezamenlijke inkoop. Na afsluiting van de bestelperiode start de productie en produceren we precies wat er besteld is.

Meer weten?

Klik op onderstaande button en stel je vraag.

Contact ons!

Neem contact met ons op!