Online catalogus

Online catalogus

Catalogus online

Wilt u zelf inspiratie opdoen, kijken wat er mogelijk is of gewoon eens zoeken naar een product. Dan bent u hier op het goede adres. Hier vindt u meer dan 50.000 producten online, van pennen tot paraplus, van tassen tot textiel en van mokken tot memoblokken. U kunt zoeken op categorie, trefwoord of budget of u bladert online in één van onze thema catalogi. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we hebben niet alleen direct een antwoord, maar bieden u graag nog een aantal verrassende alternatieven!

Catalogus Compacon

Catalogus Give-Aways

Give-Aways

Duizend-en-een inspirerende idee├źn voor het ondersteunen van marketingactiviteiten en promotionele campagnes. Trendy items maar ook klassieke producten waarmee je gegarandeerd succes boekt.

Catalogus Quality & Design

Quality & Design

De collectie in deze catalogus is samengesteld met de grootst mogelijke zorg en aandacht. De geselecteerde producten onderscheiden zich door kwaliteit en design.

Catalogus Textile

Textile

Promotiekleding op hoog niveau. Een concept dat ons denken bepaalt en ons design inspireert. Het leidbeginsel voor een kledingcollectie die past bij uw merk, in stijl, in elan en in presteren.

Catalogus Premiums & Exclusive Gifts

Premiums & Exclusive Gifts

Deze catalogus staat vol met kwalitatief hoogwaardige items die een gedenkwaardige impact hebben. Benieuwd? Blader hem snel door!

Catalogus Stationary & Mugs

Stationary & Mugs

Deze collectie bevat alle basis office- en business producten. Het is een zeer gevarieerde collectie van mokken tot pennen en diverse giveaways voorzien van hoge print kwaliteit en tegen aantrekkelijke prijzen.

Catalogus Mints & Candy

Mints & Candy

Een groot assortiment mintjes, snoep en chocola.

Catalogus Technology

Technology

Ook dit jaar bevat deze catalogus weer veel inspirerende producten. Producten die geselecteerd zijn om indruk te maken.

Catalogus Premiums & Gifts

Premiums & Gifts

Op zoek naar duizenden originele en voordelige relatiegeschenken die snel kunnen worden voorzien van elke gewenste opdruk? Dan zit u met deze catalogus helemaal goed!