Over ons

Creatief

Compacon is uw creatieve sparringpartner wanneer het gaat om een doeltreffende inzet van promotionele producten, premiums en geschenken.

Want juist bij promotionele producten en geschenken gaat het om de verrassing die teweeg gebracht kan worden bij de doelgroep die u wilt bereiken. Ons creatieve team ontwikkelt dan ook concepten die onderscheidend zijn en passen bij uw doelstelling.

Uit ervaring weten we dat onze creativiteit het verschil maakt wanneer u met een promotioneel product een boodschap over wilt brengen. Of dit nu is om een verkoopactie te ondersteunen, om uw relaties te bedanken, een beurs of ander evenement te ondersteunen. We zorgen ervoor dat u de juiste snaar zult raken met creatieve ideeën waarmee we ook u zullen verrassen.

 

 

 

Creatief Product

Professioneel

Professionaliteit staat bij Compacon hoog in het vaandel, juist omdat we met de inzet van promotionele productenen premiums u en ook onszelf geen risico’s willen laten lopen! Promotionele producten dienen bijvoorbeeld te voldoen aan complexe europese wet- en regelgeving om veiligheid te waarborgen en schadelijke stoffen uit te sluiten. Maar ook de fabrieken waar we mee werken moeten voldoen aan social compliance standaarden waarmee bijvoorbeeld kinderarbeid uitgesloten is.

Compacon heeft haar bedrijfsprocessen conform ISO 9001 en ISO 14001 ingericht en we zijn daardoor ook al jaren gecertificeerd. Deze kwaliteitsnormering en daarvoor ontwikkelde processen staan borg voor een professionele organisatie. Niet voor niets zijn de relaties met onze klanten intensief en langdurig.

Dienstverlenend

Naast onze creatieve geest ontzorgen we onze klanten met een breed pakket aan dienstverlening. Want naast de ontwikkeling en levering van promotionele producten en geschenken zijn er inmiddels veel extra behoeften van onze klanten die we invullen.

Zo kunnen we met onze webshop module Promonline in een handomdraai uw eigen webwinkel ontwikkelen, waarmee u op efficiënte en doeltreffende wijze uw assortiment promotionele producten kunt beheren en ontsluiten naar uw organisatie. We houden de goederen voor u op voorraad, verzorgen warehousemanagement en distributie en bieden u mogelijkheden om met door ons ontwikkelde inkoopmodules als GroupBuy om aantoonbaar kosten te besparen. Slechts een paar voorbeelden die ons dienstverlenende karakter belichten.

Internationaal

Veel van onze klanten zijn internationaal georiënteerd en hebben ook behoefte aan internationale ondersteuning wanneer het gaat om de inzet van promotionele producten en geschenken. Ofwel door directe levering door Europa of naar andere delen van de wereld, of door lokale ondersteuning in de landen zelf wanneer daar behoeften zijn. 

Compacon is onderdeel van Plato Group, een internationaal bedrijf dat een slagvaardig netwerk heeft opgezet voor de invulling van internationale premium programma’s. Regionale of wereldwijde programma’s, centraal geregeld en door het professionele network decentraal ondersteund en uitgevoerd. Daardoor zijn we in staat internationale klanten doeltreffend te bedienen!