Hij is er! Onze eerste inhaakkalender vol tips voor jouw promotionele marketingplanning. Download de gratis kalender nu en bereid je optimaal voor op 2022.

Promotionele producten in jouw marketingstrategie

Relatiegeschenken, merchandise, premiums of promotionele artikelen die je uitdeelt aan klanten. Nog altijd speelt dit een grote rol in menig marketingstrategie. Wist je dat een promotioneel artikel doorgaans een groter bereik heeft dan televisie en radio? Onderzoek van de PPP in 2019, wees uit dat 89% van de personen vanaf 14 jaar bereikt worden met promotionele artikelen. Voor radio is dat 78% en televisie 71%. Een tas wordt gemiddeld 5.000 keer gezien. Voorzie deze tas van jouw merknaam of logo en tel uit je winst!

 Verras en wees onderscheidend

De herkenbaarheid van een merk wordt gelinkt aan emotie. Als een commercial je verrast, blijft het merk vaker hangen. Hetzelfde geldt voor promotionele artikelen. Weet je men te verrassen met een niet-alledaags product? Dan heeft dat een positief effect op de merkbeleving. Een andere veroorzaker van zo’n positieve beleving is het feit dat iets handig is. Krijg je een product wat je goed kunt gebruiken, dan ben je daar blijer mee. Grofweg wordt een herinnering positief beïnvloed door vier factoren: het feit dat iets aangenaam is, goede kwaliteit, originaliteit en duidelijke bedrukking. Dat maakt een promotioneel artikel onmisbaar in jouw marketingkalender.

Download de Promotionele Inhaakkalender 2022

2022 wordt ongetwijfeld een boeiend jaar vol verrassingen. Met een inhaakkalender bereid je jezelf optimaal voor. Het gebruik van ‘inhakers’ in je (digitale) marketing blijkt al jaren effectief. Wij denken dat het je kunt helpen bij het creatief inzetten van promotionele artikelen. Je verwacht van sommige (inter)nationale feestdagen vast niet dat je er naast een social media post ook een promotioneel artikel voor kunt inzetten. Ook adviseren we over het tijdig regelen van je promotionele artikelen. Geschenken zoals kerstpakketten of eindejaarsgeschenk vereisen een strakke planning. Wees dus optimaal voorbereid en download de Compacon Promotionele Inhaakkalender 2022 nu!

Meer dan een inhaker nodig? Of kunnen we je helpen aan een maatwerk jaarplan? Wij helpen je graag! Surf naar onze contactgegevens of plan direct een telefonische afspraak!  

Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×