De afgelopen jaren heeft de zorg zwaar onder druk gestaan. Het tonen van waardering stond bij veel zorginstellingen al hoog op de agenda. Toch lijkt dat de laatste tijd steeds belangrijker. Corona zorgt niet alleen voor extra druk op het werk. Ook is men zijn of haar prioriteiten gaan heroverwegen. Meer thuiswerken, minder werkdruk, het belang van communicatie en het belang van je eigen gezondheid. Het zijn maar enkele redenen om na te denken over een carriereswitch.

Als werkgever wil je jouw zorghelden niet kwijt. Een uniek geschenkconcept die niet alleen past bij je organisatie, maar ook bij je collega's, kan die waardering goed overbrengen. Laat je inspireren met tips en advies en download de gratis mini Inspiratiegids voor de Zorg. 

Behoefte aan advies op maat? We gaan graag vrijblijvend een gesprek met je aan. Benader ons direct via onze contactgegevens of plan een belafpsraak in. 

Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×