Naar aanleiding van het faillissement van Supremia BV, gevestigd te Amsterdam heeft Compacon BV overeenstemming bereikt met de curator en zal per direct de activiteiten van Supremia BV voortzetten.

De doorstart heeft betrekking op de bestaande order- en klantportefeuille en commerciële voorraden. Met deze doorstart biedt Compacon continuïteit in de dienstverlening naar de klanten van Supremia op het gebied van lopende orders en voorstellen, webshop platforms, beheer van de voorraden en levering van promotionele producten.

“De klantportefeuille van Supremia BV en de daar op ingerichte dienstverlening sluit naadloos aan op de activiteiten van Compacon, en ons primaire doel is om de doorstart voor de klanten van Supremia BV zo geruisloos en soepel mogelijk te laten verlopen” aldus Michiel Vonk van Compacon BV.

Compacon is een professioneel distributeur en biedt klanten sinds 1992 creatieve en effectieve oplossingen, met precies de juiste promotionele producten, premiums en geschenken. Het creatieve team zorgt ervoor dat klanten zich kunnen onderscheiden door het ontwikkelen van promotionele concepten die passen bij de gestelde doelstellingen en merkidentiteit van klanten. Naast een creatieve aanpak biedt Compacon full-service oplossingen met een breed scala aan aanvullende producten en diensten zoals custom webshop-oplossingen, warehousing en distributie, rechtstreekse import en kostenbesparende online inkoopmogelijkheden.

Compacon is sinds 2017 onderdeel van Plato Group BV in Helmond. 

Plato Group

Plato Group is een toonaangevende partij in de promotionele industrie met een omzet van ca. 70 Miljoen euro en meer dan 420 enthousiaste medewerkers in heel Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Helmond, waar o.a. stafafdelingen, het logistieke centrum en de drukkerij met meer dan 100 decoratiemachines gehuisvest zijn. Daarnaast hebben we Sales & Marketing-kantoren in Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Nederland. Vanuit deze regio's bedienen we met de merken IGO Promo, Clipper Gifts en Compacon meer dan 13 Europese markten door middel van inkoop, import, opslag, marketing, verkoop, decoratie, verpakken en leveren van promotionele producten. Samen helpen we mensen en merken op te vallen en we stellen hen in staat om op een eenvoudige manier promotionele producten te bestellen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Michiel Vonk, commercieel manager Compacon BV, 06-41855995
Ton Löbker, CEO Plato Group BV, 06-53906744

 

Contact