Meer dan ooit zijn we ons bewust van de gezondheid van ons klimaat. Ook bij Compacon dragen we bij aan het behoud van onze planeet. Onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid worden door o.a. Ecovadis gemeten. We zijn onwijs blij dat zij ons wederom een Platinum status hebben toegekend! Extra trots zijn we op de individuele scores. Deze zijn allen hoger dan afgelopen jaar. Een mooie stap richting een gezondere planeet. Doe je met ons mee?

 Scorecard Ecovadis 2021

 

Over Ecovadis

Het Ecovadis platform is het 1e samenwerkingsplatform waarmee organisaties de prestaties van hun leveranciers op het gebied van duurzaamheid evalueren. Jaarlijks beoordelen de Ecovadis' experts onze processen, resultaten en doelstellingen die betrekking hebben op Milieu, Arbeids- en Mensenrechten, Ethiek en Duurzaam Inkopen. Meer dan 75.000 bedrijven zijn bij het platform aangesloten.

 

Platinum status

Compacon kreeg in 2019 de Gouden status van Ecovadis. Sinds 2020 zijn onze ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid dusdanig verbeterd, dat wij de Platinum status ontvingen. Onze activiteiten worden jaarlijks herzien. Dit jaar laten wij wederom ontwikkelingen zien. Met onze recente Platinum status behoren wij tot de 1% best presterende organisaties beoordeeld door Ecovadis. 

Naast Ecovadis werken wij ook mee aan de Sustainable Development Goals van de United Nations Global Compact. Na zo'n 30 jaar ervaring kennen we onze weg binnen de wereld van promotionele artikelen. Wij weten zeker dat je jouw communicatiedoel ook kunt behalen met duurzame producten. Benieuwd naar een duurzaam voorstel op maat? Neem nu contact op. Wij bespreken dit graag met je! 

Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×