Promotionele artikelen maken mensen blij! In vergelijking met andere traditionele middelen in de communicatie- en marketingmix, zorgen premiums voor de meest positieve associatie met het merk. Het feit dat een product duurzaam, handig, super origineel is of simpelweg omdat het een hoge fun-factor heeft, speelt hierbij een sleutelrol. Ook op de werkvloer kan een gepersonaliseerd geschenk verschil maken.

Op 20 september begint de Week van het Werkgeluk. In de laatste jaren stijgt de medewerkerstevredenheid in Nederland. Alhoewel veel mensen zich prettig voelen bij hun werkgever, geeft 27% aan meerdere slechte werkdagen per week te ervaren. Er is ook een enorm verschil te zien tussen ons geluk in het dagelijkse leven en dat op de werkvloer. Tijd voor een positieve draai! Wij selecteerden onze top 5 producten waar men gelukkig van wordt.  

5. Work it!

Wie ten minste 20 tot 30 minuten lekker beweegt, maakt o.a. endorfine en dopamine aan. Een sportief promotioneel product kan dus zorgen voor dat gelukzalige gevoel. Voor Young Capital maakte Compacon een branded dumbbell om de spieren flink te trainen. Zwetend op weg naar geluk!

4. Voor jong en oud

Door de globale pandemie zagen bordspelfabrikanten hun omzet in 2020 met 80% stijgen. Nederland is massaal aan het spelen geslagen, en dat is helemaal niet raar. Spelletjes spelen is gezellig en maakt je aan het lachen. Daar wordt je gelukkig van. Je hoeft maar enkel te glimlachen en je hersenen worden getriggered extra serotonine, dopamine en endorfine aan te maken – de stoffen die een gevoel van geluk opwekken. Promotionele producten met een speels thema zijn er in overvloed. Zo ontwikkelde Compacon voor o.a. CSU een gepersonaliseerd bordspel.    

3. Een pakketje 'happy vibes'

Verwelkom een collega, steek relaties een hard onder de riem of introduceer een nieuwe campagne. Een samengesteld pakketje vol producten die bij jouw bedrijf passen én jouw doelgroep blij maken is ook een super effectief promotioneel geschenk. Wij helpen je graag jouw persoonlijke doosje vol ’happy vibes’ samen te stellen!

2. Flower power

Wie wordt er niet vrolijk van een kleurige bos bloemen? Maar het hoeft niet altijd een bos te zijn! Toen Stichting Familiehulp haar personeelsleden een fleurige attentie wilde sturen, bedacht Compacon een envelop met bloemzaadjes. Je kon deze zelf planten op je balkon of in de tuin. Er was tevens een extra zakje met zaadjes bijgevoegd om te delen met een naaste. Een mooie manier om geluk door te geven!

1. Sweet surprise

In chocolade zit fenylethylalanine verwerkt. Fenyle-watte? Simpel gezegd is dit de stof die voor de aanmaak van endorfine in je hersenen zorgt. Endorfine zorgt voor een blij en gelukkig gevoel. Verreik je chocoladetraktatie met een persoonlijke boodschap en laat dat geluk stromen!

Het gevoel dat er aandacht en tijd gestoken is in een promotioneel geschenk zorgt ervoor dat de ontvanger deze ook meer waardeert. Aandacht is één van de belangrijkste pijlers als het gaat om medewerkerstevredenheid en geluk. Zorg daarom voor een premium die past bij jouw merk. Wij verzorgen graag een voorstel op maat. Neem direct contact op!

Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×