Inmiddels zijn de laatste drie maanden van 2019 ingegaan en dat is traditioneel de drukste periode binnen de promotionele branche. Zeker de periode rondom de feestdagen is het geven van een relatiegeschenk meer regel dan uitzondering geworden. Het is namelijk nog steeds een heel goed moment om medewerkers, klanten of andere relaties te bedanken voor de inzet en samenwerking van het afgelopen jaar. Er is echter wel een lichte verschuiving gaande van de traditionele kerstpakketten naar mooie, functionele eindejaarsgeschenken. Met name de mogelijkheid om deze producten van branding te voorzien, is iets waar steeds meer organisaties voor kiezen, omdat het voor hen een klassieke win-win situatie is. De medewerker of klant krijgt een functioneel geschenk en het merk van de organisatie krijgt meer zichtbaarheid.

 

De traditionele kerstpakketten

Ondanks dat die verschuiving plaatsvindt, is het traditionele kerstpakket zeker niet van het toneel verdwenen. Het verliest echter wel steeds meer terrein ten opzichte van eindejaarsgeschenken. De kerstpakketten zijn lang niet meer hetzelfde als enkele jaren terug toen pakketten vooral uit voornamelijk food producten bestonden. In de loop der tijd zijn de kerstpakketten erg veranderd en worden er veel non-food producten toegevoegd of volledig zelf samengesteld. Het kerstpakket is bij diverse organisaties nog steeds populair, omdat de ontvangers van een kerstpakket dit nog steeds erg waarderen en zien als traditie.

 

Mooie eindejaarsgeschenken

De laatste jaren en ook dit jaar zien we weer een grote vraag naar mooie en functionele eindejaarsgeschenken.  Momenteel zijn vooral gadgets, high-end woonaccessoires én custom made producten populair. Met name de keuze voor custom made eindejaarsgeschenken zien we steeds meer, omdat organisaties het geschenk dan volledig zelf samen kunnen stellen met een promotioneel product, geschenkverpakking en soms een persoonlijk kaartje met daarop een kerstboodschap of bedankje.

 

Wil je als organisatie ook uitpakken tijdens deze kerstperiode? Twijfel niet en neem direct contact met ons op of kijk op de pagina eindejaarsgeschenken & keuzeconcepten voor meer informatie. Compacon zorgt ervoor dat je kan uitpakken met kerst!

 

Blijf up-to-date!

Door je aan te melden voor onze Compacon e-mailing.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op!