We zijn genomineerd voor een PromZ Award! In de categorie 'Full Service Leverancier' maken we kans de beste van 2021 te worden. Help jij ons naar de winst? Breng je stem uit via de onderstaande knop. Vul het formulier in en vergeet je stem niet te bevestigen met je e-mail. Alvast hartelijk bedankt! 

Compacon is meermaals genomineerd en mocht in o.a. 2018 de award in ontvangst nemen. Sinds 1992 creëren wij verrassende en onderscheidende concepten en helpen merken hierbij van a tot z. Van het creatieve concept tot de logistieke afhandeling. Er komt meer bij dit proces kijken dan je wellicht denkt. De personen achter Compacon bezitten de kennis, creativiteit en ervaring om merken stap voor stap te ondersteunen. 

In een uitgebreid interview nemen onze collega's uit binnen- en buitenland je mee in de benodigde disciplines. Ze delen kennis en geven tips om zo aan te tonen waarom Compacon de juiste partner is voor jouw promotionele opdracht. Open het volledige artikel door op de onderstaande knop te klikken:

Contact