Hallo sportliefhebbers! Met het Europees Kampioenschap voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen vlak om de hoek, belooft deze zomer een absolute sensatie te worden voor alle sportfans. Maar raad eens? Het zijn niet alleen de atleten die zich voorbereiden op grootsheid - dat geldt ook voor jouw merk!

Bij Compacon draait alles om het opvoeren van de spanning en ervoor zorgen dat jouw merk meedoet met de actie. Natuurlijk zou je gewoon achterover kunnen leunen en de wedstrijden kunnen bekijken zoals iedereen, maar wat is de lol daarvan? Wij zijn hier om je te helpen een tandje bij te zetten en die sportfans om te vormen tot fanatieke fans van jouw merk!

 

Denk er eens over na - wat is een betere manier om contact te maken met je publiek dan door in te spelen op hun passie? Of het nu gaat om de sensatie van een last-minute doelpunt, de adrenalinekick van een sprint naar de finishlijn, of de adembenemende prestaties op het wereldpodium, sporten hebben een manier om mensen samen te brengen zoals niets anders.

Dus hoe zorg je ervoor dat jouw merk tijdens alle actie in de schijnwerpers staat? Het draait allemaal om het vinden van creatieve manieren om deel te nemen aan de opwinding en je fans te laten zien dat je daar bij hen bent, juichend voor hun favoriete teams en atleten.

Stel je voor: jouw logo op speciaal gemaakte shirts, petten of vlaggen, trots wapperend op de tribunes of in de straten terwijl fans juichen voor hun team. Stel je voor dat de kleuren van jouw merk de straten verlichten tijdens de Tour de France, terwijl wielrenners voorbij racen en toeschouwers hen aanmoedigen. En laten we het EK Voetbal niet vergeten, waar jouw merchandise de straten en cafés kleurt.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om je logo op een hoop spullen plakken - het gaat erom echte verbindingen te creëren en jouw merk een onderdeel te maken van de fanervaring. Of het nu gaat om boeiende social media-campagnes, exclusieve weggeefacties of onvergetelijke merkactivaties, wij zullen je helpen momenten te creëren die fans zich nog lang zullen herinneren nadat het laatste fluitsignaal heeft geklonken.

Bekijk daarom eens de merkactivatie die wij een aantal jaar geleden voor de Nederlandse Staatsloterij ontwikkelden tijdens Koningsdag:

Staatloterij Koningsdag shirt


…dus waar wacht je nog op?

Laten we van deze zomer een om nooit te vergeten maken en van jouw merk de ultieme favoriet onder de fans maken. Met onze hulp zullen sportfans harder voor je juichen dan ooit tevoren!

Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×