Nu al bedenken welk eindejaarsgeschenk je gaat uitdelen? Jazeker! Buiten de veranderlijke grondstofprijzen en oplopende levertijden om, start je vandaag met bedenken welk type Kerst- of eindejaarsgeschenk past bij jouw organisatie. De keuze is reuze! En tevens helpt een persoonlijk geschenk bij een hogere tevredenheid onder werknemers. Wij helpen je op weg met deze kleine test. Kies het antwoord meest passend bij jou en onthoud je keuze.

1) Hoe tevreden zijn jouw collega’s op de (virtuele) werkvloer dit jaar?

A) Meer tevreden dan voorheen!
B) Ik merk geen verschil in tevredenheid.
C) Minder tevreden dan voorheen.

2) Snappen al jouw collega’s welke boodschap jouw organisatie wilt uitdragen?

A. Iedereen begrijpt de essentie van mijn organisatie.
B. Collega’s waarvoor dat belangrijk is, snappen de essentie van mijn organisatie.
C. Ik heb moeite de essentie van mijn organisatie over te brengen.

3) Wil je jouw collega's een extra blijk van waardering tonen eind dit jaar?

A) Jazeker, vooral na 2021 verdienen mijn collega's dat.
B) Jazeker, ik probeer mijn collega's altijd te waarderen.
C) Waardering is er altijd, de mate of vorm hoeft niet anders.

Een geschikt eindejaarsgeschenk begint met een persoonlijk advies van onze accountmanagers. Neem direct contact op voor een voorstel op maat!

Meeste A
Gefeliciteerd! Mede dankzij organisaties zoals de jouwe is de tevredenheid van medewerkers in Nederland gestegen dit jaar! Waardering, begrip en communicatie spelen een sleutelrol. Jij weet je collega's steeds weer te enthousiasmeren. De lat ligt daarom hoog als het gaat om een geschenk die nog steeds verrast. Laten we die uitdaging samen aangaan en een gepersonaliseerd geschenk creeren die jouw collega's zal verwonderen. 

Meeste B
Ook in tijden zoals deze doet jouw organisatie het prima. Wat Compacon doet, is nét dat stapje extra te zetten. Ook op de (virtuele) werkvloer helpt je dit bij communicatie en waardering. Je collega’s eens een keuze geven in geschenk kan middels een fysieke Kerstmarkt en zelfs digitaal: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laten we samen kijken welk geschenk ervoor zorgt dat iedereen er helemaal voor gaat in 2022.

Meeste C  
In tijden zoals deze komen veel uitdagingen aan het licht. Stroeve communicatie, collega’s die zich niet gehoord voelen, minder persoonlijk contact. Om een oplossing te vinden is creativiteit nodig. Je hebt daar niet altijd tijd voor. Wij zijn er om te helpen. Dat kleine stapje extra kan een hoop impact maken. Een geschenk die past bij de manier hoe je die uitreikt, laat zien dat er goed over nagedacht is. Wat dacht je van een kerstpakket bestaande uit een mooie tas of koffer en vol producten die passen bij jouw bedrijfsvisie? Wij denken graag met je mee!

 

Contact