One-stop-shop partner van de Hogeschool van Amsterdam. Een vloeiende start!

Hogeschool Amsterdam kiest Compacon!

De HvA is weer helemaal klaar voor het nieuwe studiejaar met een moderne, efficiënte webshop vol gloednieuwe, duurzame artikelen. Compacon won het aanbestedingstraject en mocht from scratch een shop ontwikkelen, faciliteren én de komende jaren onderhouden en activeren.

De Hogeschool van Amsterdam zocht een lange termijn partner voor een nieuwe webshop, een echte ‘one-stop-shop’ partner. In deze case kon Compacon de HvA overtuigen met een duidelijke, gevisualiseerde mindmap, een demowebshop in de eigen huisstijl, een passend voorstel aan duurzame merchandise en geschenkartikelen én een oplossing voor thematische in-out projecten.

En we zijn goed op weg want alle bestellingen worden met elektrisch transport op de locaties van de HvA geleverd, een milieuvriendelijke manier van vervoeren binnen Amsterdam. Tijdens de introductieweek leverden we al per faculteit bedrukte waterflessen, de webshop staat en de eerste nieuwsbrief is verstuurd. Een vloeiende start van een mooie samenwerking!

×

Wat een complexe vorkheftruck van de Hyster-Yale Group!

Een schaalmodel voor de Hyster-Yale Group!

Als wij het hebben over ‘de complexe vorkheftruck van de Hyster-Yale Group’, hebben we het niet over de vorkheftruck zelf maar over de ontwikkeling en productie van het schaalmodel van deze truck. Een anders dan andere case, maar oh zo interessant!

De Hyster-Yale Group laat wel vaker schaalmodellen maken van haar nieuwe trucks, maar niet eerder vroeg zij Compacon voor de A-tot-Z ontwikkeling, uitvoering én productie van deze miniaturen. En zo werden we onderdeel van een lang, complex traject met 3D CAD tekeningen, 3D printed proefmodellen, productie in China, CSR compatibility én veel overleg.

En we zijn er bijna: een prachtig schaalmodel in dito verpakking wordt binnenkort in Nederland, Brazilië en USA afgeleverd. Wij en de Hyster-Yale Group kunnen niet wachten op het eindresultaat!

×

Een bedankje dat de vitaliteit ondersteunt!

Leuke verrassing voor medewerkers BDO

Voor BDO is positieve impact op welzijn én duurzaamheid belangrijk. Deze case is een leuk voorbeeld hoe we beide wensen konden bundelen in een attentie voor medewerkers.

BDO stimuleert vitaliteit van haar medewerkers, o.a. door de BDO Run. Haar webshop bevat dan ook diverse sportkleding die BDO als bedankje aan haar personeel wilde aanbieden. Compacon ontwikkelde een online platform in BDO stijl met shirts uit voorraad en een activeringsmail met code. Tegelijkertijd zorgden we ook voor de afhandeling van de orders. Leuk en duurzaam!

BDO stimuleert vitaliteit van haar medewerkers, o.a. door de BDO Run. Haar webshop bevat dan ook diverse sportkleding die BDO als bedankje aan haar personeel wilde aanbieden. Compacon ontwikkelde een online platform in BDO stijl met shirts uit voorraad en een activeringsmail met code. Tegelijkertijd zorgden we ook voor de afhandeling van de orders. Leuk en duurzaam!

×

Een avontuurlijke samenwerking met Avonturenpark Hellendoorn!

Merchandise Avonturenpark Hellendoorn

De samenwerking tusen Compacon en Avonturenpark Hellendoorn is een mooi voorbeeld van een avontuurlijke samenwerking met een goede afloop!

Toen tijdens het aanvraagtraject bleek dat Hellendoorn niet naar slechts één artikel, maar naar een assortiment aan merchandise voor haar winkel in het park op zoek was, mocht Compacon aanschuiven aan tafel. We konden niet alleen helpen met de oorspronkelijk gevraagde thermobekers, maar ook met diverse merchandise artikelen zoals oa. hoodies, shirts, mokken, rugzakken en koelkastmagneten.

×

Instant geluk voor 'meesterbakkers' Drenthe College

Medewerkers Drenthe College 'aan de bak'.

Een superlekkere case die niet mag ontbreken, is het pakketje met bakmix voor chocoladecake, cakevorm én chocolade dat Compacon samenstelde voor medewerkers van het Drenthe College.

Chocolade en geluk, het is een beproefde combi. Dit instant-geluk wenste het Drenthe College haar medewerkers van harte toe. Voor ruim 1000 medewerkers mocht Compacon een pakketje samenstellen met mix voor chocoladecake én een reep chocolade met speciaal ontworpen wikkel. Via een QR code konden medewerkers vervolgens zelf ‘aan de bak’, geïnspireerd door recepten van DC-collega Ivan Atanasov. Maar dat hoefde niet, want met alleen water toevoegen kwam je er ook!

Dus, medewerkers klaar…. bakken maar!

×

Elke. Stap. Telt. Steun Team Alzheimer!

Compacon steunt Alzheimer Socks 2022

Wat als je geheugen aan de wandel gaat en langzaam uit het zicht verdwijnt? Als het kompas waarop je altijd vertrouwde stukje bij beetje uit elkaar valt?

1 op de 5 mensen krijgt de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Een oplossing voor dementie lijkt ver weg. Maar samen kunnen we stappen zetten tegen Alzheimer. Elk jaar brengt Team Alzheimer een nieuw paar Alzheimer Socks uit. De opbrengst van de sokken gaat volledig naar onderzoek tegen Alzheimer. Deze sokken symboliseren de verwarring waarmee mensen met Alzheimer of andere vorm van dementie dagelijks te maken hebben. Compacon steunt het initiatief. Jij ook? Ga naar TeamAlzheimer.nl

×

Poloshirts én compliment cards voor medewerkers SBM t.b.v. Life Day 2022

SBM Offshore geeft shirts én complimenten

Life Day is een jaarlijks evenement waarbij medewerkers van SBM Offshore wereldwijd hun werk onderbreken om terug in contact te komen met de gezondheids-, veiligheids-, beveiligings- en milieuspecialisten van het bedrijf.

Het is een moment waarop medewerkers zich opnieuw kunnen verbinden met de elementen van de lopende LIFE365-campagne. Voor de SBM Offshore kantoren in Nederland mocht Compacon voor deze belangrijke dag poloshirts voor de medewerkers leveren. Daarbij ontwikkelden we ook een set met 26 varianten aan Complimenten Kaarten waarmee men de collega een leuk (jawel…) compliment kon maken!

×

Een sfeervol premium voor het personeel van Randstad ... waar muziek in zit!

Daar zit muziek in voor Randstad

Hoewel de zomer voorbij is noemen we graag de zomercase van Randstad. Voor hen mochten we een mooie, sfeervolle attentie leveren … waar muziek in zit.

Randstad geeft haar personeel graag een mooie attentie. Voor deze zomer kwam Randstad samen met Compacon op het idee van een custom-made, waterdichte, Moodlight mét bluetooth speaker. Sfeer én muziek voor tuin, balkon én in huis. De omstandigheden in de wereld met betrekking tot productie en levertijden maakten de levering enigszins een uitdaging, maar het resultaat was daar: een sfeervol premium voor het personeel van Randstad vol muziek!

×

Creativiteit én betrouwbare, duurzame en veilige processen! Dat is Compacon.

Compacon nu ook ISO 27001 gecertificeerd

Bij Compacon ben je verzekerd van merkbeleving en creativiteit, passend bij de doelgroep. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk dat het complete proces ‘aan de achterkant’ ook goed geregeld is; van kwaliteit tot dataprotectie, en van privacy tot duurzaamheid.

ISO 27001 is dé standaard voor informatiebeveiliging. Via deze standaard borgen wij het proces om op een veilige manier om te gaan met alle informatie in ons bedrijf. We vinden het van groot belang dat alle gegevens van onze klanten veilig worden beheerd. We hebben tenslotte met veel vertrouwelijke klantinformatie te maken. Het behaalde ISO 27001-certificaat geeft aan dat we de ingevoerde processen op een gestructureerde manier toepassen. Kortom, we nemen technische en organisatorische maatregelen om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie te waarborgen. Voor jouw én onze reputatie. Zo kan iedereen op aan van onze processen, net als van onze creativiteit.

Meer weten? Lees hier verder over onze corporate social responsibility.

×

Focus op corporate sustainability in nieuwe iGifts webshop van PwC

Live! De iGifts webshop van PWC

Deze zomer ging de iGifts webshop van PwC Nederland live, met daarin niet alleen promotionele producten, maar ook producten die sociaal ondernemerschap stimuleren en circulariteit bevorderen.

Corporate Sustainability is een speerpunt bij PwC, verweven door de hele oganisatie. PwC wil graag de medewerkers die hun betrokkenheid op dit vlak willen concretiseren hierin faciliteren, o.a. door de samenstelling van het assortiment van de iGifts webshop. Compacon adviseerde PwC bij de samenstelling van deze collectie en faciliteert het hele proces.

×

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van promotionele producten.

WOW! Verrassende en originele producten.

Alles onder controle met je eigen webshopmodule

PromOnline. Onze slimme webshop oplossing.

In een vertrouwde omgeving inspiratie opdoen en bestellingen? Dat en meer kan met PromOnline, een platform in de huisstijl van jouw bedrijf. Wereldwijd, 24/7 en met al het gemak die de technologie van vandaag mogelijk maakt. En veilig, Compacon is ISO 27001 gecertificeerd.

Verschillende autorisatie niveaus, gekoppeld met jouw inkoopsysteem en gedetailleerde managementrapportages: met onze webshop voor promotionele producten heb je simpelweg alles onder controle. Meer weten? Lees verder op deze website of mail ons en ontvang de PromOnline brochure.
×
Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×