Randstad

COMPACON VOOR RANDSTAD

Randstad Groep Nederland, de moedermaatschappij van o.a. Randstad, Tempo Team en Yacht, heeft een overeenkomst gesloten met Compacon voor de gehele invulling van de merchandise en premium geschenken rondom alle merken.

De diverse merken van Randstad Groep Nederland hebben al geruime tijd ervaring met de expertise van Compacon op het gebied van creatieve productontwikkeling. Daarnaast is ook de behoefte naar een goede fulfilment- en distributie oplossing ontstaan, waarbij een webshop de basis van een efficiënte invulling voor Randstad Groep Nederland is. Na een uitgebreid proces is Compacon geselecteerd om aan deze wens invulling te geven. 

Randstad

Op deze manier kunnen alle bestellingen en facturen volledig geautomatiseerd worden; een kostenbesparende oplossing! Voor Randstad kwam deze intensievere samenwerking precies op het juiste moment. Het merk heeft de afgelopen tijd een rebranding ondergaan en stond te springen om een nieuw assortiment give-aways. Compacon heeft zich vol enthousiasme op de nieuwe Brand Identity gestort en heeft in samenwerking met de klant een mooie lijn van nieuwe producten ontwikkeld, dat past bij de verschillende doelgroepen en gelegenheden en volledig conform de nieuwe Brand Identity is.