Van Geloven biedt haar klanten een uitgebreid assortiment snackproducten. Een knapperige kroket, smaakvolle frikandel of zachte kaassoufflé. Van Geloven weet hoe je lekkerbekken blij maakt. Toen de organisatie de verkopen van hun merk Kroketterij De Bourgondiër wilde stimuleren, bedacht Compacon een paar geniale sokken.

Bij een bestelling incl. een product van Krokketerij De Bourgondier in een van de circa 50 vestigingen van cafetaria Plaza Food For All, mocht de klant een paar sokken in ontvangst nemen. Een smakelijk en vermakelijk geschenk dat niet alleen zorgt voor een volle maag, maar ook warme voeten. De sokken vlogen als warme broodjes over de toonbank. Compacon kijkt terug op een fantastisch project waar wij het design, de productie en distributie van de sokken mochten verzorgen.

Ook op zoek naar een geschikt artikel voor jouw sales promotion of brand activatie? Lees hier meer of neem direct contact op.

Van Geloven - Snacksokken 1
  • Van Geloven - Snacksokken 2
  • Van Geloven - Snacksokken 3
  • Van Geloven - Snacksokken 4
  • Van Geloven - Snacksokken 5
Meer weten?

Contact ons!

Contact

Blijf in contact met Compacon!

Abonneer je om de laatste inzichten, tips en trends op het gebied van promotionele productmedia rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

×